Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring KPN EWAN

MELDING 23:55 Sinds circa 20 minuten speelt er een verstoring in de verbinding met KPN. Dit lijkt zowel WBA als WEAS te treffen.
Onze engineers hebben het probleem in onderzoek, er lijkt een hardware defect te zijn. We zullen de volgende update om ca. 01:00 plaatsen.

Onze excuses voor het ongemak

UPDATE 21-12 00:30 Onze engineer is momenteel in het datacentrum en heeft het probleem in onderzoek. Indien een herstart van de apparatuur het probleem niet verhelpt, zal er vervangende hardware aangeleverd moeten worden.

De volgende update zal worden geplaatst om 01:00

UPDATE 21-12 1:10 Onze engineer heeft geconstateerd dat de betreffende hardware defect is en vervangen moet worden. De verwachting is dat de vervangende hardware op lokatie zal zijn met ca. 1-1.5 uur.

De volgende update zal geplaatst worden om ca. 02:15.

UPDATE 21-12 2:15 De hardware is vervangen en het verkeer komt langzaam weer op gang. Wegens de grote hoeveelheid opkomende lijnen dienen hier enkele handmatige acties bij verricht te worden om dit in goede banen te leiden. Onze engineers blijven het netwerk monitoren en waar nodig bijsturen.

De volgende update zal om circa. 2:45 plaatsvinden.

UPDATE 21-12 3:10 We moeten actief blijven sturen om het grote aantal lijnen in goede orde te laten opkomen. Dit zal enige tijd in beslag nemen.

De volgende update zal om circa 4:00 plaatsvinden.

UPDATE 21-12 4:00 Inmiddels lijkt een groot een groot deel van de verbindingen weer online te zijn. We blijven actief monitoren tot de verstoring volledig verholpen is.

De volgende update zal om 4:30 plaatsvinden.

AFMELDING 21-12 4:20 Vrijwel alle verbindingen zijn weer online. In het geval van problemen adviseren wij om éérst het modem te laten herstarten. Indien er problemen blijven bestaan, kan er contact opgenomen worden met Support voor verdere troubleshooting.

Onze excuses voor het ongemak.