Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring Telefonie

MELDING 16:15 Op dit moment ondervinden wij een storing op de telefonie waardoor er geen oproepen kunnen worden opgezet naar de nieuwe wachtrijen. Het probleem is in onderzoek maar een verwachte oplostijd is nog niet bekent.

UPDATE 16:35 Voor zaken die niet kunnen wachten zijn wij bereikbaar via het mailadres support@vanbraakict.nl.

UPDATE  16:42 Ook het wijzigen van audiobestanden op een wachtrij, IVR, groep of middels 905 werkt op dit moment niet

UPDATE 16:49 Het is momenteel niet mogelijk om een nummerplan te wijzigen op het Coligo platform.

AFMELDING 07-05 8:30 Na herstel en verscherpt toezicht gisteravond en vannacht zijn er geen verstoringen geconstateerd. Bij deze melden wij deze verstoring af. Alle diensten werken weer zoals verwacht.