Menu Sluiten

Opgelost: Mobiel data buitenland

MELDING 12:40 Op dit moment is er sprake van een verstoring. Deze verstoring heeft vooralsnog betrekking op mobiele data in het buitenland op 2G en 3G. 4G verbindingen zijn in alle gevallen wel mogelijk De engineers hebben het probleem in onderzoek. De verwachte oplostijd is op dit moment rond 17:00 waarbij de engineers een workaround toepassen.

AFMELDING 17:05 De eerder genoemde oplossing is geïmplementeerd. Er is te zien dat deze direct resultaat heeft. Op buitenlandse netwerken waar 2G en 3G dataverbindingen eerder niet mogelijk waren, zijn deze nu wel weer beschikbaar. Het kan mogelijk zijn om gebruikers die deze problemen hebben ervaren handmatig verbinding te laten maken met een ander dan het huidige netwerk. Het gebruik van vliegtuigmodus of een herstart van de handset is niet altijd voldoende om de dataverbinding te herstellen. Helaas is het niet mogelijk om op afstand deze abonnee’s te herstellen.