Menu Sluiten

Opgelost: Bereikbaarheidsproblemen op Coligo

MELDING 09:00 uur Op dit moment ontvangen wij meldingen dat er problemen zijn met het bellen en gebeld worden op het Coligo platform. Dit kan resulteren in het niet opzetten van gesprekken of het niet kunnen opnemen van gesprekken.

UPDATE 09:30 uur Wij hebben op dit moment alle Coligo applicaties uitgeschakeld. Hierdoor kunnen we eerst het telefonieverkeer prioriseren over het applicatieverkeer.

UPDATE 10:15 uur De verwachte onderliggende oorzaak van de verstoring is gevonden en een hotfix is zojuist toegepast. Diverse testen volgen zodat alle functionaliteiten weer geactiveerd kunnen worden.

UPDATE 10:25 uur Alle apps staan inmiddels weer aan en u kunt weer inloggen.

UPDATE 10:45 uur Er zijn nog wel problemen met de wachtrijen en met de nummerplannen waardoor het kan zijn dat gesprekken niet worden aangeboden aan de leden die er in zitten en als u het nummerplan wijzigt dit niet gesynchroniseerd wordt.

UPDATE 12:00 uur Sommige gebruikers krijgen geen gesprekken aangeboden vanuit de wachtrij. Dit is op dit moment op te lossen door te bellen naar 904 of je af te melden of 903 om je aan te melden.

AFMELDING 12:30 uur De sync issues zijn opgelost. De functionaliteiten van alle diensten is hiermee weer hersteld.