Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring Vaste telefonie

MELDING 9:05 Op dit moment is er een verstoring op de vaste telefonie. De verstoring is grotendeels opgelost alleen op de Infinity wachtrijen (Nieuwe wachtrijen) kunnen nog problemen spelen. Het probleem is in onderzoek maar een verwacht oplostijd is nog niet bekend. Als workaround kan een groep extensie worden gebruikt.

UPDATE 11:30 Het probleem is gevonden en er wordt op dit moment gewerkt aan een oplossing. Zodra deze geschikt bevonden is wordt deze uitgerold.

UPDATE 15:46 Op dit moment is het ook niet mogelijk om in te loggen in de Coligo applicaties en Kubus.

UPDATE 20:33 Om 20:45 uur zal er een emergency maintenance plaatsvinden op de componenten die beschadigd zijn. Tijdens dit onderhoud zijn er grote onderdelen van het netwerk tijdelijk niet bereikbaar zijn. Alles bij elkaar za dit ongeveer 6 uur duren waarin meerdere reboots plaats zullen vinden van o.a. clusters, VMwares, nodes, wachtrijen, Kubus, etc.

UPDATE 05-04 08:40 Na het controleren van van de emergency maintenance is nog een bug gevonden met de nieuwe infinity wachtrijen waardoor opgenomen gesprekken willekeurig verbroken kunnen worden. De bug fix word op dit moment getest.

AFMELDING 05-04 10:05 Het onderhoud van gisteravond is afgerond. Alle getroffen services zijn hersteld en functioneren weer normaal. We monitoren proactief alle diensten. Onze excuses voor het ongemak en we willen u bedanken voor uw geduld.