Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring Vaste telefonie

MELDING 08:30 Op dit moment is er een verstoring met de Vaste telefonie waardoor het kan voorkomen dat een toestel is afgemeld. De toestellen kunnen opnieuw worden aangemeld door naar 901 te bellen.

UPDATE 9:20 De verstoring is veroorzaakt door een security update waardoor alle extensies die niet zijn ingelogd in de laatste 30 dagen automatisch zijn afgemeld. Er word gekeken of het mogelijk is om de inlog van de extensie te herstellen. In de tussentijd kan er altijd via 901 handmatig worden ingelogd.

UPDATE 13-01-2023 10:35 uur Het script om de logins te herstellen is gemaakt en een backup om vanuit te herstellen is bijna gereed. 

UPDATE 11:20 De backup is succesvol teruggeplaatst en toestellen zijn daarmee weer bereikbaar als deze spontaan uitgelogd waren. De displays worden echter niet geupdate op het moment. Hiervoor zal nog steeds 901 gebeld moeten worden. Engineers kijken nog of we een display update kunnen forceren.

AFMELDING 12:30 Alle displays van de toestellen zijn nu bijgewerkt.