Menu Sluiten

Opgelost: Geen gehoor of ringtone bij uitgaand mobiele oproep

MELDING 17:07 Op dit moment is er een storing bij het opzetten van uitgaande oproepen waarbij je geen ringtone hoort of overgangstoon. Dit is in onderzoek.

UPDATE 17-10 10:55 Er word nog steeds gewerkt om dit probleem op te lossen. Vanwege alle wijzigingen op het probleem op te lossen zijn allee oude voorbeelden niet meer geschikt voor het onderzoek. Als het probleem nog word ervaren na 10:00 uur vanochtend zien wij die voorbeeld gesprekken graag tegemoet met het a nummer, b nummer, de tijd en type mobiel met os type en versie.

AMELDING 18-10 13:30 Door constante updates en aanpassingen is de impact weggenomen. Mocht er na deze melding nog steeds problemen worden ervaren kunnen deze met de volgende informatie worden doorgegeven.
– A nummer
– B nummer
– Tijd
– Toestel en versie/software type