Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring Coligo Desktop / Login

MELDING 07:59 Op dit moment is er sprake van een verstoring. Deze verstoring heeft vooralsnog betrekking op Coligo Desktop en Coligo Meetings voor alle klanten. Gebruikers die (opnieuw) proberen in te loggen op Coligo Desktop of Conversation Manager of meetings via een webbrowser kunnen inlog problemen ervaren. Gebruikers die reeds ingelogd zijn ervaren de problemen niet, voor deze gebruikers is het advies om ingelogd te blijven. Onze engineers hebben het probleem in onderzoek. De verwachte oplostijd is op dit moment nog niet af te geven.

AFMELDING 08:18 Onze engineers hebben de oorzaak van het probleem gevonden en hersteld. Alle services zijn herstellende en inloggen op de Coligo Applicaties (desktop, meetings etc.) is weer mogelijk