Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring Coligo

MELDING 12:15 Op dit moment kan het voorkomen met de wachtrijen op het Coligo platform dat gesprekken niet worden aangeboden op de extensie. Het probleem is in onderzoek maar een verwachte oplostijd is nog niet bekend. De gebruikers in en uitloggen op de wachtrij kan het probleem verhelpen.

UPDATE 12:25 Er is een hotfix gebouwd. Er worden voorbereidingen gemaakt voor een spoedige uitrol.

UPDATE 13:20 De uitrol van de hotfix wordt op dit moment uitvoerig geanalyseerd om eventuele risico’s en extra vervolgacties te vermijden.

AFMELDING 16:50 Op basis van de huidige impact is besloten om de eerdere hotfix niet uit te voeren. Er zal verder worden gewerkt aan een systematische oplossing om zonder extern ingrijpen de juiste status van het eindgebruikers apparaat te creeren en verdere focus gelegd worden op de onderliggende oorzaak.