Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring nieuwe wachtrijen

MELDING 10:51 Op dit moment is er een verstoring met de nieuwe wachtrijen op het Coligo platform. Het probleem is in onderzoek maar een verwachte oplostijd is nog niet bekend. Als workaround kan de groep extensie worden gebruikt

UPDATE 11:39 De engineers zijn nog druk met het onderzoek naar de oorzaak. Voor nu blijft het advies om gesprekken via groepen te laten verlopen.

UDPATE 12:00 De nieuwe wachtrijen zijn herstellende en bereikbaar.

UPDATE 17:30 Om de dienstverlening volledig te stabiliseren wordt vannacht om 00:00 spoed onderhoud uitgevoerd. Hierdoor zal de dienstverlening weer kortstondig onderbroken zijn. Naar verwachting is de downtijd minder dan 30 min. Alvast excuses voor het ongemak.

AFMELDING 15-12 8:32 Het onderhoud is succesvol uitgevoerd en de wachtrij functionaliteit is volledig hersteld