Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring Coligo

MELDING 8:35 Op dit moment is er een synchronisatie verstoring met betrekking tot Reach en handmatige overschrijvingen op het Coligo platform. Het probleem is in onderzoek maar een verwachte oplostijd is nog niet bekend.

AFMELDING 13:05 Deze verstoring is opgelost. Als er nog steeds problemen zijn horen wij deze graag.

UPDATE 15:10 Omdat bleek dat deze storing nog niet was opgelost openen wij deze melding weer. Bij interne gesprekken via wachtrij, IVR, of groep wordt het geconfigureerde Reach profiel niet gevolgd, maar wordt teruggevallen op het standaard Reach profiel. Het probleem is in onderzoek maar een verwachte oplostijd is nog niet bekend.

OPGELOST 16:40 Na het implementeren van een workaround en bevestiging vanuit meerdere bronnen concluderen wij dat deze storing is opgelost.