Menu Sluiten

Opgelost: Storing netwerk

MELDING 09:44 Op dit moment is er sprake van een verstoring. Deze verstoring heeft vooralsnog betrekking op ons netwerk en mogelijk voor meerdere diensten waaronder de mobiele dienstverlening.

UPDATE 09:50 De mobiele dienstverlening is door de netwerkverstoring verstoord. Hierdoor zullen mobiele gesprekken en data sessies niet opgezet kunnen worden. De oorzaak betreft een verstoring in een hardware component. Wij hebben reeds contact met de leverancier van de hardware en een engineer on-site in het datacenter om zo snel mogelijk het probleem te verhelpen.

UPDATE 09:59 Het hardware component wordt op dit moment herstart op verzoek van de leverancier.

UPDATE 10:17 De herstart was succesvol. Het netwerk team is nog steeds in samenspraak met de hardware leverancier om de werking van het component volledig na te lopen. Ons mobiele team is hiernaast bezig met extra acties om de mobiele dienstverlening te garanderen. Een deel van de mobiele connecties komen reeds weer tot stand

UPDATE 10:29 De dienstverlening voor breedband en mobiele diensten zijn vrijwel volledig hersteld. Het netwerk wordt in samenwerking met de toeleverancier verscherpt gemonitord.

UPDATE 11:17 De algehele netwerk en mobiele dienstverlening lijkt weer optimaal te functioneren.

AFMELDING 12:30 Ook over een langere periode en middels de verscherpte monitoring kunnen wij bevestigen dat het netwerk en de mobiele dienstverlening volledig operationeel is. Na de herstart van het netwerk component om 10:05 herstelde het netwerk zich, waarbij de mobiele dienstverlening weer beschikbaar kwam om 10:15.