Menu Sluiten

Opgelost: Storing mobiel internet

MELDING 13:50 uur Op dit moment is er een storing op mobiel waardoor het niet mogelijk is data te gebruiken. Het probleem is in onderzoek maar een verwachte oplostijd is nog niet af te geven.

UPDATE 14:23 uur Probleem speelt in signalerings koppelingen met KPN. De engineers hebben contact met KPN om de oorzaak te achterhalen. Impact lijkt op dit moment in de opbouw van gesprekken te zitten en datagebruik. Wij zullen u omstreeks 15:00 of eerder voorzien van een update op de status van de verstoring.

UPDATE 14:48 De koppeling met KPN is gestabiliseerd en de engineers zijn bezig de mobiele connecties te herstellen.

UPDATE 15:10 uur Alle problemen zijn opgelost. Mochten er toch nog problemen worden ervaren graag het toestel aan en uit zetten (vliegtuigmodus is niet voldoende)

UPDATE 15:30 uur Na het herstel is de koppeling met KPN instabiel geworden. De engineers hebben het contact met KPN opnieuw geopend

UPDATE 16:03 uur De koppelingen met KPN zijn nog instabiel en er wordt vanuit KPN aan gewerkt. Onze engineers blijven in contact met KPN over de voortgang. Wij zullen u omstreeks 16:30 of eerder voorzien van een update op de status van de verstoring.

UPDATE 16:29 uur De koppelingen met KPN zijn kort gestabiliseerd geweest rond 15:45 echter keerde het probleem rond 16:10 weer terug. Onze engineers hebben dit al geëscaleerd bij KPN en blijven in contact met de KPN engineers.

UPDATE 17:20 uur De koppelingen met KPN zijn nog instabiel en er wordt vanuit KPN aan gewerkt. Onze engineers blijven KPN chasen over de voortgang. Wij zullen u omstreeks 18:00 of eerder voorzien van een update op de status van de verstoring.

UPDATE 18:02 uur De koppelingen met KPN zijn nog instabiel en er wordt vanuit KPN verder geëscaleerd en aan gewerkt. We bemerken dat de instabiliteit niet continu is en dat de impact daarom ook niet constant gelijk blijft. Onze engineers blijven KPN chasen over de voortgang. Wij zullen u omstreeks 20:00 of eerder voorzien van een update op de status van de verstoring.

UPDATE 19:16 uur Het bereik zou inmiddels terug moeten komen, indien kunt u ook het device herstarten. De datastreams zijn nog geblokkeerd, hierdoor ontvangt u wel LTE maar kunt u dit nog niet gebruiken.

UPDATE 19:46 Alle services lijken inmiddels herstellende. Wij zitten er bovenop en houden de monitoring goed in de gaten. Indien u nog geen service heeft kunt u het device herstarten.

UPDATE 21:01 Al onze mobiele subscribers zijn op dit moment weer aangemeld op het netwerk. Indien een eindklant nog problemen ervaart graag het toestel volledig uitzetten en weer aanzetten (vliegtuigmodus is hier niet voldoende voor). Er is op dit moment nog monitoring gaande om te bekijken of de koppelingen met KPN stabiel blijven. Wij zullen u omstreeks 22:00 of eerder voorzien van een update op de status van de verstoring.

AFMELDING 01-05 08:01 Alle mobiele subscribers zijn hersteld. En de signaleringslinks zijn nu laag belast, het signaleringsverkeer ziet er normaal uit.