Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring Audiobestanden IVR

MELDING 9:35 Op dit moment is er een storing met de audiobestanden van de IVR extensie. Deze verstoring heeft vooralsnog betrekking op de upload en afluister mogelijkheid op het Coligo platform. Het probleem is in onderzoek maar een verwachte oplostijd is nog niet af te geven.

UPDATE 10:00 Het advies is om voor nu geen aanpassingen te maken aan audiobestanden van een IVR extensie. Dit geld ook voor alle extensie met een gekoppeld audiobestand. Na een aanpassing is het mogelijk dat het audiobestand niet meer wordt afgespeeld.

UPDATE 11:30 Op dit moment word een hotfix getest. Als deze hotfix goed werkt word deze naar verwachting tussen 12:00 en 13:00 uur uitgerold.

UPDATE 13:15 Het testen van de hotfix heeft laten zien dat deze hotfix het probleem niet volledig oplost.

AFMELDING 16:15 Deze verstoring is verholpen en alles werkt weer naar behoren.