Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring KPN leverstaat

MELDING 18:00 Op dit moment is er sprake van een verstoring. Deze verstoring heeft betrekking op de KPN leverstaat voor nieuwe orders.
Bij nieuw ingeschoten orders worden door KPN onjuiste gegevens afgegeven, waardoor deze orders mogelijk in het oplever traject weer ongedaan gemaakt worden. Om te voorkomen dat u hier last van ondervindt, hebben wij nieuw ingeschoten orders vanaf dinsdag aan het einde van de dag (19-01-21) tijdelijk geparkeerd en zullen wij deze alsnog doorzetten nadat KPN de verstoring heeft opgelost. KPN heeft ons aangegeven dat de verwachting is dat er morgen een hotfix voor het probleem zal zijn getest en deze vrijdag volledig kan worden uitgerold over hun systemen. Mutaties op bestaande orders werken naar behoren.

Wij zullen u donderdag einde dag of eerder voorzien van een update op de status van de verstoring.

Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 21-1 16:35 KPN heeft aangegeven dat de genoemde hotfix, nodig om het probleem in hun leverstraat op te lossen, nog niet beschikbaar is voor een volledige uitrol.
Wij verwachten morgenochtend meer informatie te kunnen verschaffen over de status.

AFMELDING 25-1  9:55 De KPN storing is afgelopen donderdagavond (21-01) met een hotfix opgelost, waardoor vrijdag gedurende de dag alle geparkeerde orders gefaseerd over de dag succesvol zijn doorgezet. Waar orders, tijdens de storing, na enige tijd faalden door onjuist ontvangen berichtgeving, hebben zij nu nog steeds de juiste status. We houden alsnog verscherpt in de gaten of nieuwe of de recent ingeschoten orders correct geaccepteerd, dan wel herpland worden.
Mocht u een recent ingeschoten order desondanks toch in een onverwachte staat aantreffen, neem dan zeker contact met ons op middels een ticket in JIRA Servicedesk met de benoeming van de betreffende orderdetails of telefonisch.