Menu Sluiten

Opgelost: Verstoring mobiele telefonie

25-08 MELDING 22:30 uur Op dit moment is er sprake van een ernstige (netwerk)verstoring in onze dienstverlening hierdoor is het onder andere niet mogelijk om te bellen en gebeld te worden (zowel vast als mobiel) en zijn applicaties niet bereikbaar.

26-08 UPDATE 00:15 uur Door een nog onbekende oorzaak is eerder vanavond alle connectiviteit verloren gegaan. Dit lijkt nu langzaam te herstellen. Alle diensten moeten nagelopen worden en waar nodig hersteld. Er zijn op diverse plekken problemen ontstaan welke nu met man en macht verholpen worden. Verschillende diensten zijn inmiddels al hersteld maar het kan nog even duren voordat alle functionaliteit terug is.

26-08 UPDATE 00:45 uur De oorzaak van de verstoring is vermoedelijk een DDOS aanval. Zodra er meer bekend is over de oorzaak en de voortgang op het herstel zullen we dat hier vermelden.

26-08 UPDATE 02:15 uur De oorzaak van de verstoring is een zware DDOS aanval. De anti DDOS maatregelen zijn actief en rond 1:10 was deze onder controle. Veel van onze diensten zijn al hersteld maar vooralsnog ondervinden we voornamelijk problemen op onze mobiele diensten. Er is helaas nog geen mobiel verkeer mogelijk.

26-08 UPDATE 04:15 uur Behalve het mobiele verkeer zijn alle services hersteld.

26-08 UPDATE 06:00 uur Mobiele servies komen in batches weer online. Het kan zijn dat het toestel herstart moet worden. Het betreft veel devices dus het kan even duren voordat het bij iedereen online is!

26-08 UPDATE 09:00 uur Tussen 06:00 en 08:00 zijn de mobiele services in batches hersteld. Hiermee zouden ook de problemen die zich hebben voorgedaan voor 08:00 moeten zijn verholpen. LET OP! Herstart is in sommige gevallen benodigd om devices opnieuw te laten registeren met het mobiele netwerk.
Ervaart u na 08:00 nog steeds problemen met onze mobiele dienst meld deze nummers dan graag middels mail via support@vanbraakict.nl.

26-08 AFMELDING 15:45 uur Alles is stabiel en online. Er zal een RFO geschreven worden, deze kan worden opgevraagd via support@vanbraakict.nl of door te bellen met 0317722777.